MASOVNI UBICA IZ PAKISTANA SE KRIO U SRBIJI

Autor: informer.rs

Vesti

27.10.2017

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serijski ubica iz Pakistana Atif Z. (35), koji je u sredu uhapšen u Mađarskoj, boravio je mesecima u Srbiji ubačen među migrante! Atif, koga zbog izuzetne surovosti zovu "pakistanski kasapin", osuđen je za čak 70 ubistava u svojoj zemlji, ali je uspeo da pobegne iz zatvora i da sa izbeglicama "balkanskom rutom" stigne u Srbiju, gde se krio u šumi Šikara kod Sombora.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija


Odatle je ilegalno prebacivao migrante u Mađarsku i Hrvatsku, sve dok ga pre nekoliko dana nije otkrila naša policija. Uspeo je da pobegne u Mađarsku, ali je tamo vrlo brzo uhapšen u selu Bolj.

Prema saznanjima Informera, Atif je uhapšen upravo zahvaljujući našoj policiji, koja je Mađarima javila da je pobegao na njihovu teritoriju.

- Srpska policija je dobila obaveštenje od pakistanskih vlasti da se na teritoriji naše zemlje među izbeglicama najverovatnije krije surovi serijski ubica Atif Z., osuđen za čak 70 ubistava. Pakistanci su dali podatak da je on pobegao iz zatvora, potom se infiltrirao među migrante i "balkanskom rutom" preko Turske i Grčke stigao do Srbije. Rečeno je da se radi o beskrupuloznom zločincu, koji je radio i kao plaćeni ubica, da je veoma opasan i odlično se skriva. Naši policajci su na osnovu dobijenih informacija uspeli da ga lociraju u šumi Šikara kod Sombora, gde se inače krije veliki broj migranata. Neko vreme su ga pažljivo pratili i otkrili da je tamo vrlo brzo postao glavni čovek za ilegalno prebacivanje izbeglica iz Srbije u Mađarsku i Hrvatsku - kaže izvor iz policije i dodaje:

- Početkom ove nedelje jake policijske snage pretraživale su šumu Šikara pokušavajući da uhapse Atifa, ali je on uspeo da umakne i nekako se prebaci u Mađarsku. Naša policija je odmah obavestila mađarske kolege da se ovaj opasni kriminalac nalazi na njihovoj teritoriji. Potom su austrijski obaveštajci uspeli da ga lociraju sa još 35 migranata u mestu Bolj, koje se nalazi nedaleko od Dunava, na tromeđi Srbije, Hrvatske i Mađarske. Ustanovljeno je da mu je cilj bio da pređe u Austriju, ali je osujećen i uhapšen. Trenutno se nalazi u pritvoru u mestu Bač Kiškun - dodaje sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading