Đilas zavodi medijsku tiraniju: Zbog spomenika Stefanu Nemanji Jeremić dobio packe

Autor:

Vesti

26.08.2020

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U opoziciji koju predvodi lider SSP Dragan Đilas još jednom je potvrđeno da se ne dozvoljava sloboda mišljenja, ali i da se zaoštrava sukob sa Narodnom strankom Vuka Jeremića. To se pokazalo na slučaju generalnog sekretara NS Stefana Jovanovića jer se usudio da pohvali spomenik Stefanu Nemanji, pa su on i šef Jeremić dobili packe preko medija, koje kontroliše upravo Đilas.

RepublikaFoto: Printscreen/N1/Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Dragan Đilas i Vuk Jeremić

- Spomenik Stefanu Nemanji je jako lep i potreban! Znam da je ovo mišljenje koje se ne dopada nekim ljudima, ali je tako. Spomenik osnivaču srpske srednjovekovne države jeste nešto što generacijama nismo uradili. Takođe, umetnički fenomenalno rešenje ruskog autora - napisao je Jovanović, što je osvanulo na portalu Direktno (Đilasov sajt), uz kritike da se taj rad osporava već mesec dana, te da čudi takav nastup jer je delovalo da je opozicija jedinstvena u protivljenju izgradnji takvog spomenika.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading