PRETIO VUČIĆU I DODIKU! Policija brzo intervenisala i sprečila ozbiljnije ugrožavanje bezbednosti

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

24.08.2020

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trebinjac G. K. saslušan je u svojstvu osumnjičenog za krivično delo ugrožavanje bezbednosti zbog pretnji srpskom članu Prededništva BiH i predsedniku Srbije, Miloradu Dodiku i Aleksandru Vučiću, objavljenim na društvenoj mreži Fejsbuk

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Milorad Dodik i Aleksandar Vučić

O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je navedeno kvalifikovao kao krivično delo "ugrožavanje bezbednosti", a policijski službenici Odeljenja za visokotehnološki kriminalitet su u saradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave Trebinje identifikovali G.K. iz Trebinja, kao autora pomenutih komentara.

Policijski službenici Odeljenja za visokotehnološki kriminal Uprave kriminalističke policije MUP-a Republike Srpske saslušali su u svojstvu osumnjičenog G. K. i protiv njega će u narednom periodu biti podnet izveštaj nadležnom okružnom tužilaštvu o počinjenom krivičnom delu, prenela je RTRS.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading