BRNABIĆEVA ODBRUSILA MARINIKI: Svaka njena BEZOČNA LAŽ košta građane!

Autor: Tanjug

Vesti

24.08.2020

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Srbije Ana Brnabić pozvala je danas tužilaštvo da reaguje na, kako je navela, laži i otužbe potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić, navodeći da svaka njena optužba najdirektnije košta građane.

RepublikaFoto: Tanjug/N. ANĐIĆ
Ana Brnabić

Brnabić je rekla da tužilaštvo treba da reaguje ne samo na "optužbe i bezočne laži" Marinike Tepić, već i Dragana Ðilasa, kao i svih ostalih iz Stranke slobode i pravde i Ujedinjene opozicije, koji, kako ističe premijerka, mesecima izmišljanjem afera o korupciji pri izvozu oružja, naseljavanju migranata, uzgajanju marihuane u vojnoj ustanovi i Telekomu, nanose štetu građanima i Srbiji.

Marinika Tepić najavila je da će danas održati konferenciju za novinare o radu Telekoma na Tviteru, navodeći: "Sutra u 11 sati ispred Telekoma ''detorniranje''. Ključni dokaz Vučićeevih laži i prevara i SNS uprave za partiju i bratiju".


Premijerka je, gostujući na Pinku, rekla da za "mentalno detoniranje" Marinike Tepić nije nadležno samo tužilaštvo, koje ne reaguje, već i druge intsitucije, koje bi takođe morale da reaguju zbog "ozbiljne mentalne konfuzije koju ima".
 

- Marinika je lagala da se marihuana uzgaja u vojnoj ustanovi Moroviću, optuživala nas je za trgovinu ljudima, pitala je koliko predsednik dobija novca po svakom migrantu, a tužilaštvo nijednom nije reagovalo - rekla je Brnabić na TV Pink.

Predsednica Vlade podsetila je da je Telekom u vlasništvu Srbije i kao AD građana i svaki put kada se Tepić, kako kaže "detonira" ispred Telekoma to ide iz bužeta i na štetu građana koji imaju akcije u toj kompaniji.

- Koliko je to koštalo Krušik i našu namensku industriju novih ugovora? Dok su oni bili na vlasti, nije bilo namenske, bila je zgažena. Koliko je koštalo reputaciju našu vojsku kad je rekla da u Morovicu uzgajaju marihuanu? To košta naše kompanije, košta i reputaciju našu državu, a tužilaštvo nijednom nije reagovalo - rekla je ona.
 
RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Marinika Tepić

Podsetila je na brojne izjave Tepić, kao i na onu tokom kovid krize, kada je Tepić tvrdila da kovid ne postoji da su nas zatvorili u kuće da bi naseljavali migrante.


 
- I to je jedna bezočna laž, na koju niko nije reagovao kao i kada je tvrdila da je Poštanska štedionica već prirpemila platne kartice za migrante .... - rekla je premijer i dodala da joj je posebo zamiljivo njeno insistiranje da se kaže koje su privatne laboratorjie sertifikovane za testiranje korona virusa a posle kaže što nisu.

Takođe, Brnabić je reagovala i na optužbe na račun predsednika Srbije da je učestvovao u etničkom čišćenju u Hrtkovcima.

Zato što nemaju šta da mu zamere za sve što je radio kao predsednik vlade, kao predsednik Srbije, zato je optužen za nešto što nije uradio - i to kada je imao 23 godine, kada još nije ušao ni u stranku, rekla je Brnabić.

- Gospođo, Vi se mentalno ''detonirate'' skoro svaki dan, a tužilaštvo ne reaguje: ni kada ste optužili Vojsku Srbije da uzgaja marihuanu (Morović), ni kada ste nas optužili da naseljavamo migrante (COVID kriza) ili za trgovinu ljudima - ponovila je Brnabić ono što je napisala na Tviteru povodom najava Tepić da će danas održati poslednju u nizu konfenreciju za novinare na temu poslovanja Telekoma.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading