Gužve na autoputu: Zastoji na naplatnim rampama, situaciju zakomplikovala i saobraćajna nezgoda!

Autor: Republika

Vesti

23.08.2020

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras su prijavljene gužve na saobraćajnim prilazima Beogradu. Na autoputu "Miloš Veliki" kod Obrenovca zastoj je kod naplatne rampe. Gužva je, takođe, i na nadvožnjaku kod Umčara, a saobraćaj se sporije odvija i kod petlje Dobanovci zbog saobraćajne nezgode, javljaju iz Javnog preduzeća "Putevi Srbije".

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Na autoputu E-75 kod nadvožnjaka Umčari i od naplatne rampe Mali Požarevac ka Vrčinu, u smeru ka Beogradu saobraćaj se odvija usporeno, pa iz JP "Putevi Srbije" mole vozače da prilagode brzinu i da poštuju signalizaciju na ovoj deonici.

Zadržavanje vozila je prijavljeno i na naplatnoj stanici Obrenovac. Prema saopštenju ovog preduzeća, vozila se ovde zadržavaju i do 25 minuta.

Na autoputu E-70 oko 21.30 sati kod petlje Dobanovci, na kilometar pre isključenja za aerodrom u smeru ka Beogradu desila se saobraćajna nezgoda. Zbog toga se saobraćaj odvija voznom i zaustavnom trakom, a preticajna traka je zatvorena za saobraćaj. Pretpostavlja se da u udesu nije bilo povređenih.

- Nismo imali intervenciju večeras na pomenutoj lokaciji - rekli su iz Hitne pomoći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading