Ministar Vulin: Kako rešavaju slučaj pokušaja ubistva predsednika Vučića u Srebrenici takva im je i država!

Autor: Republika

Vesti

21.08.2020

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Pre nego Bakir Izetbegović izgovori ime Aleksandra Vučića najpre bi morao da se izvini što još uvek nije pronađen ni nalogodavac ni izvršilac pokušaja ubistva Aleksandra Vučića u Srebrenici. Kako rešavaju taj slučaj takva im je i država, ili je nema ili je nesposobna ili podržava napade na Srbe. Vučić je jedini državnik na Balkanu čija je politika mira dosledna i bezuslovna ali i državnik koji sa druge strane nema iskrenog sagovornika", izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin reagujući na nove napade na predsednika Vučića od strane SDA Bakira Izetbegovića.

RepublikaFoto: Tanjug/D. BANDA
Aleksandar Vulin

- Vučić je izabrao da štiti Srbe gde god da žive a sramota je i BiH i EU što Vučić ima razloga da Srbe čuva od SDA koja u svom programu ima uništenje Republike Srpske. Građanski rat u BiH je počeo ubistvom srpskog svata a Islamska deklaracija Alije Izetbegovića ga je pripremila i najavila. Izetbegovićevo prebacivanje krivice za građanski rat u BiH na Srbe je licemerno koliko i Izetbegovićeva izjava da poštuje Ustav BiH ali i da bi priznao Kosovo, mimo tog istog Ustava - rekao je ministar Vulin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading