SNS: Đilasovi poltroni iz Rakovice nastavljaju sa lažima, boli ih 70 odsto podrške Aleksandru Vučiću!

Autor: Tanjug

Vesti

20.08.2020

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ðilasovi poltroni iz Rakovice, ili bar ono što je od njih ostalo, nastavljaju sa svojim lažima, navodi SNS u saopštenju koje je medijima dostavila informativna služba stranke.

RepublikaFoto: Promo foto/Tanjug
Foto: Ilustracija

- Ðilasovce očigledno boli 70 odsto podrške koju su građani Rakovice dali Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci, pa neistinama pokušavaju da opstanu na političkoj sceni - navode u saopštenju.

Istine radi, objašnjavaju, "njihov gazda Ðilas sa svojim bivšim i sadašnjima saborcima pošto se očigledno ujedinjuju samo po potrebi, uništio je privredu Rakovice".


- Upravo je Ðilas odgovoran za zatvaranje fabrika u Rakovici, od IMR, preko fabrike 21. maj, do fabrike Rekord, kao i za 21.000 radnika koji su zahvaljujući bahatoj i neodgovornoj politici, koju je od 2000. do 2012. godine vodio DS zajedno sa Ðilasom i njemu sličnima, ostali bez posla - navodi se u saopštenju SNS.

Poručuju na kraju da građani Rakovice, Beograda i čitave Srbije znaju ko radi u njihovom interesu, ko se jednako brine o svakom čoveku i ko stvara bolju budućnost za sve građane i zato su, kako navode, apsolutno poverenje dali listi koju je predvodio Aleksandar Vučić, "koja je garant stabilnosti i daljeg razvoja kako Rakovice, tako i Beograda i čitave Srbije".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading