(VIDEO) VIŠE NEMA DILEME! Ovako su Šiptari podmićivali u Vašingtonu: Objavljujemo šokantne snimke, SAD JE JASNO ZAŠTO SU SRBI MORALI DA BUDU "LOŠI MOMCI"

Autor: Republika

Vesti

19.08.2020

10:10 >> 10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šiptarski zločinci iz OVK nisu žalili pare u Vašingtonu da umilostive NATO da zverski bombarduje Srbiju!

RepublikaFoto: twitter.com/Joe Sakic
Ričard Holbruk, Selim Krasnići i Vesli Klark

I mada gornja tvrdnja 20 godina posle brutalne agresije na našu zemlju može izgledati očigledna i kao nešto što ne treba naročito dokazivati, na internetu su se pojavili i snimci koji su definitivna potvrda da su vođe i inspiratori OVK bili spremni na sve da Srbiji pripišu krivicu i proglase je "legetimnom" metom za vandalski napad.

 

 

Naime, na snimcima koje objavljujemo, a koje je svojevremeno emitovala holandska televizija VPRP u okviru dokumentarnog filma "Bruklinška veza", vidi se da je tadašnji kandidat za predsednika SAD Džon Keri, bio direktno sponzorisan prljavim novcem OVK.

 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džon Keri

Tačnije, donatori za njegovu predsedničku kampanju iz 2004. godine između ostalih bili su i Selim Krasnići, nekadašnji vođa OVK i njegovi pajtosi.

Na kratkom snimku koji možete pogledati na portatu Republika.rs vide se i lica srpskih zlotvora i inspiratora zločinačkog NATO bombarodvanja poput Ričarda Holbruka, tadašnjeg Kerijevog savetnika za spoljne poslove i Veslija Klarka, tadašnjeg komadanta NATO.

- Gospodine Klark, ovo je vaša grupa - izgovara Krasnići u snimku predstavljajući svoje pajtose nekadašnjem komadantu Alijanse. 

 

 

Ovo je i više nego očigledan dokaz da su predstavnici administracije SAD bili duboko upleteni u obuku i naoružavanje terorista, kao i u medijsku spin-mašineriju koja je trebalo da Srbe predstavi kao glavne krivce na Balkanu, i mnogo pre samog bombarovanja 1999. godine.

 

Vesli Klark

Za uzvrat, Šiptari su morali da plate ogromne količine novca za kampanju Džona Kerija, koji je, podsetimo, te 2004. bio kandidat ispred Demokratske stranke, međutim, izgubio je od Džorža Buša Mlađeg.

U prilog tezi da su Amerikanci naoružavali i sponzorisali zločince iz OVK, iako su ovu organizaciju prethodno i sami proglasili terorističkom, je i drugi snimak na kome se vidi kako Krasnići kupuju oružje u SAD.

 

 

 

 

Posle ovih snimaka trebalo bi da više nema dileme oko toga kako su Šiptari lobirali u "vašingtonskoj močvari" kako bi Srbi unapred bili proglašeni "lošim momcima".

Pogledajte snimke.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading