Đilasova toljaga Tatjana Vojtehovski: Novinarka poziva na upad i razbijanje po redakcijama

Autor:

Vesti

15.08.2020

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinarka Tatjana Vojtehovski danas je napravila skandalozan postupak kada je pozvala Dragana Đilasa da upade u medijske redakcije i "sve ih polupa".

RepublikaFoto: youtube.com/PRVA
Tatjana Vojtehovski

Još skandaloznije je to što je u tom pozivu istakla da bi takav postupak bio "ljudski" i da bi eventualno nasilje nad novinarima koji se ne slažu sa politikom koju propagira Dragan Đilas bilo razumno i opravdano.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen

Ono što je od svega najgore u ovom slučaju jeste činjenica da je Tatjana Vojtehovski neko ko glasno propagira slobodu medija, zaštitu novinara i njihovih prava. Nakon ovakvog postupka, izgleda da tu postoje dvostruki aršini i podela novinara na one koje bi trebalo tući i one koje bi trebalo štiti.

 

Nije ovo jedini skandal u kome je glavni vinovnik Vojtehovska. Njen novinarski angažman je najblaže rečeno kontroverzan. Kao voditelj emisije "Trenutak istine", u kojoj su se takmičarima postavljala provokativna pitanja iz intimnog života, nastao je skandal koji javnost nikako ne može da zaboravi. Takmičarki J.M koja je učestvovala u kvizu postavljeno je pitanje "Da li ste doživeli orgazam dok vas je otac silovao?". Ovo pitanje je tada izazvalo brojne rasprave u javnom prostoru, reagovao je čak i RRA, a zaključak onih koji su učestvovali u javnoj raspravi bio je da ovakvo ponašanje predstavlja grubo kršenje etike profesije jer voditeljka nije imala nikakvo poštovanje prema žrtvi i saosećanje prema traumi koju je takmičarka preživela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivana

15.08.2020 14:12

Nije ona samo Djilasova vec i Šapićeva. Tanja Vojtehovski mu vodi fondaciju Budi human.