MARINIKA BRKA BABE I ŽABE! Oplela po Nebojši Stefanoviću bez razloga - od tuče mladića napravila POLITIČKI SUKOB

Autor: Republika

Vesti

13.08.2020

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatija opozicionarka u Srbiji Marinika Tepić pokušala je neuspešno da isprovocira ministra policije Nebojšu Stefanovića objavom na Tviteru u kojoj traži ime osobe koja je pretukla studenta Milana Vujića.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Marinika Tepić

- Ne, ne, ovo nije dovoljno! Želim IME napadača na studenta Milana Vujića u NS koji deformisanog lica čeka u bolnici operaciju zbog teških fraktura! Da je napadnut neko "vaš",već biste mahali imenima i foto uže i šire porodice! - pisalo je u objavi.

Marinika je zaboravila ili nije obratila pažnju činjenice koje pišu u samoj vesti, ali je zato odmah digla paniku.

Uhapšenog demonstranta Vujića je pretukao njegov poznanik, čak i član iste opozicione partije, što je i sam potvrdio u izjavi:

- To mi je drug iz detinjstva i i nije mi jasno šta se dogodilo da digne ruku na mene. On se nalazi na izbornoj listi stranke Istina na lokalnim izborima. Kad je krenuo da mi prilazi, ja sam zaista mislio da je želeo da mi se javi jer se dugo nismo videli. Nisam očekivao batine. Ne sećam se ni šta sam pisao, ali znam da njega nikad nisam imenovao. Šta god da je video na društvenim mrežama, izgleda da je čekao da me vidi negde pa da to nešto ‘dođe na naplatu' - rekao je Vujić za 021.

Izjava potvrđuje da se radi o sukobu dvojice momaka sa nerešenim međusobnim problemima. Nikakvih političkih konotacija nema. Marinika je zaboravila staru srpsku poslovicu "tri puta meri, jednom seci".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading