(FOTO) I ONI SRBIJI NUDE POMOĆ, A NE MOGU SEBI DA POMOGNU?! Pogledajte na šta liči kiseonički razvod u Zenici

Autor: Republika

Vesti

12.08.2020

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da nije tužno bilo bi smešno!

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Kiseonički razvod u Zenici

Vest da je Bosna i Hercegovina ponudila je pomoć Srbiji u borbi sa pandemijom koronavirusa prošla je prilično ispod radara domaćih medija.

Srpsko Ministarstvo spoljnih poslova ponudu je ljubazno odbilo i zahvalilo se Sarajevu, a ako se uzmu u obzir fotografije do kojih je došla Republika, onda je i više nego jasno da je takva odluka bila jedina logična.

Jer, kao što se može videti na fotografijama koje objavljujemo, kiseonički razvod u Zenici je u, blago je reći, užasnom je stanju.

Upravo ove fotografije navode na sumnju da ponuda zvaničnog Sarajeva Beogradu i nije bila iskrena, već se radi o indirektnoj provokaciji, s obzirom na to da u BiH očigledno ne mogu sami sebi da pomognu u borbi sa koronom, a kamoli da pomognu Srbiji.

Podsetimo, MSP Srbije obavestilo je javnost da je odbilo ponudu ocenjujući da su kapaciteti Srbije i više nego dovoljni za borbu sa infekcijom.

 
- Srbija zahvaljuje na ponuđenoj pomoći institucija BiH i istovremeno obaveštava da za sada kapaciteti zdravstvenog sistema Republike Srbije, uključujući i Opštu bolnicu u Novom Pazaru, u potpunosti zadovoljavaju potrebe pacijenata, što podrazumeva dovoljnu količinu medicinske opreme i potreban broj zdravstvenih radnika - navedeno je u diplomatskoj noti Ministarstva spoljnih poslova Srbije upućenoj Ambasadi BiH u Beogradu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading