(VIDEO) Korpa za Boška! Đilas naredio Jeremiću i Lutovcu da ocrne Obradovića

Autor: republika

Vesti

11.08.2020

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đilasovi puleni saglasni - lakše se diše bez Boška!

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Dragan Đilas i Zoran Lutovac

U pogledu ovakve atmosfere, u kojoj je stav prema dojučerašnjem saradniku okrenut za 360 stepeni, veoma je jasno da iz nje stoji odluka čoveka koji vedri i oblači delom opozicije, naravno radi se o Draganu Đilasu.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Korpa od Đilasa za Boška Obradovića

Lider razmontiranog SzS-a je očigledno naredio svojim pulenima Vuku Jeremiću i Zoranu Lutovcu da pljuju po dojučerašnjem saradniku Bošku Obradoviću.

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac izjavio je na TV N1 da je to što je lider Dveri Boško Obradović bio u SzS bila samo otežavajuća okolnost, kao i da se on najčešće nije držao dogovorenog.

Foto: Tanjug
Vuk Jeremić

Naime, Lutovca je voditeljka podsetila Lutovca na izjavu Jeremića u kojoj je on izjavio kako mu je mnogo lakše što ne mora da brani Obradovića, sa čim se Lutovac manje-više i složio.

- Da li vi delite taj, evo juče smo imali prilike da čujemo Vuka Jeremića, njegov osećaj ili njegov stav. "Sada više ne moram da branim poteze Boška obradovića!, jel i vi osećate tu vrstu nekog olakšanja - upitala je voditeljka Lutovca.

- Pa ja nisam imao potrebu ni onda da ga branim, niti sam ga branio, uvek sam kritikovao ono što nije u redu, ali svakako jeste opterećenje za zajedničko delovanje kad neko ima drukčije stavove ili iskače iz okvira onog što je dogovoreno, a to se dešavalo - odgovorio je Lutovac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading