(FOTO) Ministar Stefanović u Bakuu: Veliki potencijal za razvoj saradnje Srbije i Azerbejdžana!

Autor:

Vesti

11.08.2020

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović sastao se danas u Bakuu sa sekretarom Saveta bezbednosti Republike Azerbejdžan Ramilom Usubovim, kao i Hikmetom Hajijevim, savetnikom predsednika Azerbejdžana.

Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije
Današnji sastanak

Ministar Stefanović, koji je i sekretar Saveta za nacionalnu bezbednost Republike Srbije, razgovarao je sa Usubovim i Hajijevim o trenutnoj saradnji dve države i mogućnostima njenog unapređenja u različitim oblastima, između ostalog i na polju bezbednosti.

Tokom sastanka oni su se saglasili da postoje čvrsti i prijateljski odnosi predsednika dve države Aleksandra Vučića i Ilhama Alijeva, kao i da postoji veliki potencijal za budući razvoj saradnje Srbije i Azerbejdžana.

 

 

Takođe, izrazili su zadovoljstvo i bliskom saradnjom dve zemlje u okviru međunarodnih organizacija, posebno ističući važnost podrške principima teritorijalnog integriteta država.

Na sastanku se razgovaralo i o drugim važnim pitanjima, koja su od obostranog interesa dve države.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading