NE BIRA SREDSTVA DA DOĐE DO VLASTI! Zorana Mihajlović rafalnom paljbom po Jeremiću i propaloj opoziciji

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

09.08.2020

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS-a izjavila je danas da je Srbija nezavisna i suverena država, u kojoj vlast u biraju građani na izborima, a ne neko izvan Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/B. STEKIĆ
Vuk Jeremić

Ona je istakla da predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić nema šta da kaže i ponudi građanima Beograda i Srbije, da njegova stranka i koalicija ne učestvuje na izborima na kojima građani Srbije odlučuju o svojoj sudbini, ali da on zato ima poruke za Brisel i druge prestonice van Srbije, i to uvek, kako je istakla, "na način da govori najgore o svojoj zemlji”.

 

- Bežeći od izbora, nećete pobeći od volje građana Srbije. Građani Srbije vas ne žele upravo i zbog toga što vide da govorite loše o svojoj zemlji, kad god vam se ukaže prilika. Znaju da od takvih, neodgovornih političara, ne mogu ništa da očekuju, jer ih zanima samo da se domognu vlasti, ne birajući sredstva i posledice po svoju zemlju - naglasila je u saopštenju Mihajlovićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading