TAJKUNSKIM MEDIJIMA NIŠTA NIJE SVETO: Upiru prstom u veliku dr Danicu Grujičić samo zato što je rekla svoje mišljenje o peticiji protiv Kriznog štaba!

Autor: Republika

Vesti

31.07.2020

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danica Grujičić, direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, jedan je od najcenjenijih stručnjaka u Srbiji, poznata kao lekar bez dlake na jeziku, iskrena, predana poslu i odana svome narodu. Ipak neki mediji, poput portala "Nova" je ne vide tako! Oni tvrde da je dr Grujučić "teoretičar zavere" jer tvrdi da je broj malignih oboljenja u našoj zemlji naglo porastao posle NATO bomradovanja?!

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Danica Grujičić

Doktorka je, između ostalog, navukla gnev ovog portala i zbog činjenice da je osporila potpisivanje peticije protiv Kriznog štaba.

- Posebno je odjeknuo njen komentar povodom otvorenog pisma lekara i konstatacija da bi "više cenila da je ono napisano nakon što su se te iste kolege ponudile da malo zamene lekare u kovid-bolnicama". Kolege potpisnici kažu da su zbog toga ogorčene i traže izvinjenje. Nakon svega Grujičić, čini se, šalje poruku pomirenja - navodi portal Nova.

Potpuno je neverovatno da joj ovaj medij nakon svih uspeha i dostignuća, zamera jer je iznela lični stav na koji ima pravo.

Dalje u tekstu koji je objavljen danas, "Nova" ređa sve njene uspehe u oblasti medicine, čini se samo kao fingiranje nekakve objektivnosti na koju su već u prvim redovima teksta zaboravili!

Međutim, oni se ne zaustavljaju tu, pa dr Grujičić zameraju to što podržava kolegu dr Branimira Nestorovića! 

I naravno, na kraju - ne i najmanje važna, usledila je kritika zbog podrške aktuelnoj vlasti koju je doktorka više puta otvoreno pokazala.

Do kraja teksta, još jednom joj je zamereno protivljenje potpisivanju pеticije za smenu Kriznog štaba uz pokušaj da se nametne stav kako je cenjena doktorka razočarala kolege potpisnike i kako im je skoro pa uputila izvinjenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Filip

31.07.2020 12:20

Tajkunski mediji su spremni da žrtvuju i milion ljudi samo da dodju na vlast. Mi smo za njih mali mravi koje oni mogu da gaze. E pa neće moći. Dalje neće moći. Zvaću decu.