PUKO! BOŠKO OBRADOVIĆ SE POVLAČI IZ POLITIKE! Evo čime će se baviti nadalje

Autor: Republika

Vesti

30.07.2020

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojkot politika, neučestvovanje na izborima i samim tim neulazak u Skupštinu vraćaju Boška Obradovića na marginu srpskog političkog neba.

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ
Boško Obradović tokom štrajka glađu na stepeništu Skupštine

Obradović je među brojnim liderima opozicionih partija, u i van Saveza za Srbiju, koje neće biti u novom sazivu Narodne skupštine.

Najžustriji i najagresivniji član SZS-a se vraća korenima, kako sam kaže za Danas.

 

- Čekam radnu knjižicu iz Narodne skupštine i vraćam se u izdavaštvo i u NVO sektor. Sa grupom višegodišnjih prijatelja i saradnika želim da Srbiju upoznam sa modernim konzervativizmom i demohrišćanskim političkim idejama kroz razne internet forme, časopise, knjige, gostujuće predavače, okrugle stolove, tribine i druge zanimljive stvari koje spremamo za jesen. Srbija važi za konzervatitvnu sredinu, što se često interpretira kao nešto negativno, a zapravo ne znamo šta znači biti konzervativan u pozitivnom smislu te reči. To nije nekritično čuvanje starih i prevaziđenih društvenih obrazaca, već oprezno i mudro građenje novih na najboljim tradicijama iz prošlosti. To je, uostalom, duhovni i intelektualni temelj političkog delovanja Srpskog pokreta Dveri, pa ću kroz ovaj povratak korenima spojiti posao i politiku - kaže Boško Obradović, lider Dveri.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading