Lideri vladajućih stranaka u Prištini kao ROGOVI U VREĆI, Haradinaj poručio Hotiju: UZALUD SE ŠETAŠ BRISELOM!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

27.07.2020

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj ponovio je stav da ne podržava premijera privremenih prištinskih institucija Avdulaha Hotija u dijalogu sa Beogradom, prenosi Gazeta Ekspres.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Haradinaj

- Avdulah Hoti uzalud ''šeta'' Briselom, nema podršku mene i Alijanse za ovakvu formu dijaloga - poručio je Haradinaj.

RepublikaFoto: youtube.com/radiotelevizioni21/printscreen
Hoti

Kako navodi Gazeta Ekspres, uprkos izjavama da među koalicionim partnerima u vladi u Prištini nema međusobnog nezadovoljstva, Haradinaj je nekoliko dana nakon kritikovanja dijaloga i imenovanja Skendera Hisenija za koordinatora, još jednom govorio o neslaganjima između koalicionih partnera, prenosi Kosovo onlajn.

 

Isti odnos prema Hotiju i dijalogu, kako se navodi, imaju i u Socijaldemokratskoj inicijativi.

Lider NISMA Fatmir Ljimaj je prošle nedelje u emisiji "Presing" na prištinskoj televiziji T7, govoreći o imenovanju Hisenija, rekao da o tome nije bio informisan, podseća Gazeta Ekspres.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
PIRGOS

28.07.2020 00:05

Hoti će biti tvrđi orah nego što mnogi misle. Nije iz redova terorista, školovan na zapadu i ima neku vrednost što ceo albanski korpus nema. Ako se odbrani od svojih Šiptara i nametne sebe bez uticaja terorista, ima nade za dijalog, ako podpadne pod uticajem ubica, propašće odjednom. Nije slučajno tu, samo treba vreme da to shvate i Šiptari.