Alarmantan podatak: U Novom Pazaru od početka epidemije preminulo čak 100 osoba!

Autor: Tanjug, republika.rs

Vesti

25.07.2020

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od početka epidemije korona virusa, u Opštoj bolnici u Novom Pazaru, odnosno kasnije Regionalnom Kovid centru u Novom Pazaru, preminule su 154 osobe, od čega je 100 pacijenata umrlo od posledica infekcije Kovid-19, saopštila je ta zdravstvena ustanova, po nalogu Štaba nakon spekulacija u javnosti o broju umrlih.

Foto: Ilustracija

Prema tim podacima, od posledica korona virusa u Novom Pazaru je preminuo 81 pacijent, u Sjenici 12, a u Tutinu sedam, prenosi RTV Novi Pazar.

U tom gradu je danas održan protest građana koji su tražili da bude objavljen tačan broj preminulih od korona viursa.


Na protestu je zatražana i smena koordinatora bolnice Mirsada Đerleka, bivšeg gradonačelnika, koji je postavljen kada je direktor Meho Mahmutovih hospitalizovan zbog srčani problema.

 


Ðerlek je inače po postavljenju nakon skoka broja zaraženih, a nakon Ramazana i predizbornih skupova bošnjačkih stranaka, rekao da će dati sve od sebe da pomogne svim obolelim sugrađanima.

Na protestu je zatražena i smena Kriznog štaba, kao i istraga o trošenju i korišćenju donacija iz zemlje i inostranstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading