(VIDEO) SRĐAN NOGO DIŽE UZBUNU! Posle vešala POZIVA NA PUŠKE PROTIV VUČIĆA, REKAO I DATUM NAPADA!

Autor: Republika

Vesti

24.07.2020

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši čan Dveri i čovek čije se ime navodi među liderima protesta ispred Skupštine želi da demonstranti puškama krenu na predsednika Srbije i ostale poslanike u novoformiranom parlamentu.

Foto: youtube.com/SRBIN.info
Srđan Nogo

- Cela opozicija mora da pozove narod i da dođemo ovde ispred Skupštine 27. ili 28. jula, kada Vučić bude želeo da konstituiše svoj lažni parlament - ističe Nogo za "Srbin info“ i objašnjava da je Vučić nadmašio Kaligulu, jer će krajem meseca probati da uvede 250 svojih konja i kobila u Parlament, kao što je kontrioverzni rimski imperator činio:

 

– Moramo da dođemo da vidimo kako 250 konja i kobila ulazi u Parlament i da to proslavimo. Mi kad slavimo, slavimo uz prasak i vatromet. Treba da napravimo i turnir za lidera opozicije kroz pejntbol puškaranje. Pejntbol puškom treba da obojimo izdajnike. Da ih umažemo svim bojama. Recimo Marijana Rističevića. Ako mu upropastimo sako šta da radimo. A i šta će Marijanu Rističeviću sako. Možemo i balone da napunimo bojom. Samo da ne bude ništa što zaista može nekoga da povredi. Možemo i do predsedništva da odemo - govori Nogo i ne staje:

- Sve ćemo doneti što je legalno kupiti u Srbiji – pejntbol puške, pirotehniku, balone. Da obeležimo one koji će da izdaju Kosovo. Ako neko ne može da dođe taj dan, objavićemo imena poslanika, pa ko bude mogao neka im polije kofu fekalija na glavu. Druga taktika je da im priđemo i da u njih kašljemo i kijemo, pošto korone neće biti dok se ne konstituiše Skupština – rekao je čovek koji je svojevremeno iznošenjem vešala na Terazije pretio Vučiću da ga čeka tužan kraj.

 

Ovakvim ispadima treba da se stane na put jer se radi o činu nasilja najvišeg ranga i udaru na državne funkcionere.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mirko

24.07.2020 22:28

Ovo su pretnje i uvrede.

Rade

25.07.2020 01:18

Zar ovaj psihopata jos nije smesten u Laze Lazarevica, postoje zarazio oko 2000 ljudi na protestima m sada poziva na ubijanje rgularno izabranih prestavnika vllasti, jer muje krivo sto on gubi mandate.Ovog pothitno poslati na posmatranje , jer covek je stavrno skrenuo. Pozdrav

Stefa

25.07.2020 11:46

Da li je moguće da se ništa ne preduzima protiv njega?