(VIDEO) NAPADA SVE KOJI NA PRISTAJU DA IM ON BUDE GAZDA: Đilas se obrušio na Trifunovića i Radulovića

Autor: Republika

Vesti

24.07.2020

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razdor u opoziciji!

RepublikaFoto: Republika
Dragan Đilas

Lider Stranke slobode i pravde tajkun Dragan Đilas još jednom je demonstrirao da se neće libiti da napadne sve one koji ne pristaju da im on bude gazda.

Ovoga puta, mete Đilasovog napada su lideri pokreta Dosta je bilo i pokreta Slobodnih Građana Saša Radulović i Sergej Trifunović.

 
Naime, tokom boravka u Kikindi, tajkun je odlučio da još jedno od sebe napravi žrtvu, a da pri tom bez pardona napadne svoje dojučerašnje saborce.
RepublikaFoto: Twiter.com/Arhiv Državne Bezbednosti
Sergej Trifunović

Kao što se može čuti u video snimku koji objavljujemo, Đilasu je, komentarišući suđenje koje ima sa Milenkom Jovanovim iz SNS, zasmetalo što je visoki funkcioner naprednjaka predložio za svedoke upravo Trifunovića i Radulovića.

- Da li će bilo kome u Srbiji biti bolje ako ljudi iz opozicije jedni druge prozivaju, da ne kažem vređaju - izgovorio je Đilas, a zatim, gotovo u istoj rečenici, obrušio se na Radulovića i Trifunovića.

- Ljudi, okanite se toga. Ako imate kritike, ne slažete se, kažete ih na jedan način. Nema potrebe niko nikog da vređa - poručio je Đilas dojučerašnjim pajtosima.  

RepublikaFoto: Tanjug/D. Kujundžić
Saša Radulović

Đilas nije precizirao na koje uvrede konkretno misli u moru uvreda kojima opozicioni lideri i liderčici "čašćavaju" jedni druge govoto na dnevnoj bazi, ali da se pretpostaviti da je reč o nedavno Trifunovićevom gostovanju na KTV Zrenjanin, tokom kojeg je lider PSG optužio Đilasa da namerava da nagovori vladiku Grigorija da se kandiduje za predsednika Srbije.

O tome je Republika u više navrata detaljno pisala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading