Morao je da SKINE MASKU - Novinarka Nova.rs KONSTANTNO PREKIDALA LONČARA, ministar ODBRUSIO

Autor: Republika

Vesti

22.07.2020

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izvezden je iz takta konstantnim upadicama novinarke portala Nova.rs na redovnoj konferenciji Kriznog štaba.

RepublikaFoto: youtube.com/Tanjug
Zlatibor Lončar
Novinarka opozicionog portala je prvo postavila nekoliko preopširnih pitanja i predetaljnih pitanja koja je jako teško bilo pohvatati. Primarno je bilo pitanje vezano za pismo žalbe 300 stručnjaka i medicinskih radnika koji su tražili ostavke Kriznog štaba.

U želji da se što razgovetnije i razumnije shvati njegov odgovor it ime spreči ikakva insinuacija, Lončar je skinuo masku i počeo sa izlaganjem.

- Kriznom štabu su potrebni epidemiolozi, i mi u Kriznom štabu imamo stručnjake od kojih nemamo bolje. Neki su bili pozvani da uđu u Krizni štab, oni nisu hteli. Ono što ja želim da kažem građanima Srbije da se mi nalazimo u trenutku kada je jedinstvo i pdrška najpotrebnija. Neophodna je podrška ljudima u Kriznom štabu kako bi što bolje radili težak posao - rekao je ministar zdravlja.

- Ako mislite da je rešenje Oliver Dulić kome ni u njegovom zlatnom periodu nisu dali da se bavi zdravstvom. Nije vreme za politiku, a ti ljudi su oličenje politike - rekao je Lončar komenatrišući spisak koji se pojavio danas, a koji se suprotstavlja radu Kriznog štaba.

- odgovorio je Lončar, a onda je krenulo neumesno ubacivanje novinarke, koja je prekidala ministra u odgovoru na, kao što smo napomenuli, predugačka pitanja.

Čak tri puta je Lončar sprečavao novinarku i učtivim pitanjem "Je l' mogu da završim, je l' sam ja Vas p'rekidao?" dao do znanja da se radi o nedoličnom ponašanju i da ne daje intervju već ima i ostalih novinara koji žele da postave pitanje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading