(FOTO) PROMOVIŠE VELIKU ALBANIJU, A ONDA SE VADI NA KORENE: Dua Lipa opravdava svoj ekstremizam SRAMOTNIM IZGOVOROM!

Autor:

Vesti

22.07.2020

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop pevačica Dua Lipa nedavno je na svom Instagram nalogu objavila mapu Velike Albanije i time uzburkala javnost.

RepublikaFoto: instagram.com/dualipa/
Dua Lipa

Nakon brojnih osuda koje su joj stizale sa svih strana, ona je odlučila da se "izvini", ili bolje reći opravda svoje ekstremističke ideje i stavove.

- Nisam nameravala da izazovem ikakvu mržnju svojoj prethodnom objavom. Rastužuje me i ljuti što je ona namerno loše protumačena od strane nekih grupa i individualaca koji promovišu etnički separatizam, nešto što ja u potpunosti ne prihvatam - navodi Lipa u novoj objavi na Instagramu.

Ona poručuje da svaki put kad objavi nešto o tzv. Kosovu, čak i ako je u pitanju vesela stvar kao što su hrana ili muzika, ideja o "autentičnoj kosovskoj kulturi" naiđe na žestok otpor. 

- Svi zaslužujemo da budemo ponosni na našu etničku pripadnost i poreklo. Jednostavno hoću da moja država bude predstavljena na mapi i da mogu ponosno da govorim o svojim albanskim korenima i otadžbini. Ohrabrujem sve ljude da prihvate i ističu svoje nasleđe, i da slušaju i uče jedni od drugih. Mir, ljubav i poštovanje svima - zaključuje Lipa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

Објава коју дели DUA LIPA (@dualipa) дана 21. Јул 2020. у 11:18 PDT

 

Ono što Lipa očigledno ne može da shvati je činjenica da je niko ne osuđuje zbog njenih albanskih korena, već zbog propagiranja ideje Velike Albanije.

Ekstremističke ideje nisu nešto što je preterano neobično među kosovskim Albancima, međutim kada tako nešto u javnost iznese svetski poznata ličnost, problem dobija značajnu težinu.

Ostaje da vidimo da li će Dua Lipa eventualno objaviti iskreno izvinjenje ili makar ukloniti skandaloznu fotografiju sa svog Instagram naloga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading