(VIDEO) LAŽI I BEZOBRAZLUK N1 - Prekinuli direktora "Zvezdare" usred izlaganja neistinama - USLEDIO ŽESTOK ODGOVOR

Autor: Republika

Vesti

21.07.2020

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor KBC "Zvezdara" dr Petar Svorcan je prekinut usled izlaganja od strane opozicione televizije N1 tokom odgovaranja na problem prebukiranosti Infektivne klinike.

RepublikaFoto: youtube.com/Tanjug
Petar Svorcan

- U Beogradu imaju četiri prijemna centra: Infektivna klinika, "Bežanijska kosa", "Zemun" i Gradski zavod za plućne bolesti. Pored toga su pri svakom domu zdravlja otvorene još jedna, dve kovid ambulante. U početku je bila velika navala na Infektivnu kliniku, pa je reagovalo Ministarstvo zdravlja sa povećanjem kovid ambulanti i samim ti je apelovalo na građane da ih koriste i izbegavaju Infektivnu kliniku i drugo prijemne centre. Otvorene su dve ambulante što rade 24h. Naš narod iz ubeđenja da je ovo zarazna bolest i zato idu na Infektvnu kliniku. Moguće da ima i pacijenata iz unutrašnjosti koji se samo upućuju tamo.

Zatim je usledila opaska novinarke Žakline Tatalović, da bi se intervencijom portparolke napomenulo uz molbu da obrati pažnju i pusti doktora Svorcana da pre svega završi sa odgovorom. Novinarka N1 je se ubacila kostatacijom kako je doktor Svorcan tvrdio da su građani krivi za brojke, što je momentalno demantovano:

- Nisam ja rekao da su građani krivi. Nemojte mi amputirati nešto što nisam rekao, samo sam rekao gde postoje sve ambulante gde se građani mogu pregledati. Koliko lekara radi u toj ustanovi u smeni, ne znam jer ne radim u toj ustanovi. Samo sam objasnio gde mogu da odu i da se pregledaju - 

Pomenuti momenat vidite na 49:30.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading