Provokacija! Dua Lipa promoviše Kosovo kao nezavisnu državu, Karleuša joj začepila usta

Autor: Republika

Vesti

18.07.2020

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Engleska pevačica Dua Lipa čije je poreklo sa Kosova i Metohije objavila je na svom Instagram profilu nekoliko sramnih poruka u kojima promoviše Kosovo kao nezavisnu državu.

Foto: printscreen/instagram
Dua Lipa

Naime, ranije se pisalo da je Dua Lipa projekat Prištine i da su uložene velike pare kako bi ova pevačica lobirala i širila priču kako je Kosovo nezavisna država.

"Zašto Kosovo nije i nikada neće biti Srbija", prva je sramna ovjava ove pevačice.

Foto: Instagram

Zatim je Dua Lipa napisala, "Stavite Kosovo na mapu. Kosovo je više od gomile ljudi. Ono postoji i treba ga poštovati. Stavite na mapu Kosovo i Palestinu".

Foto: Instagram

Međutim, usledio je ekspresni odgovor naše poznate pevačice Jelene Karleuše. 

-  Dragia Dua Lipa, volimo te ovde u Srbiji. Ekstremizam ni na koji način nije odgovor (znate da se kosovski lider nalazi u Hagu, suočen s optužnicom za ratne zločine itd. Na obe strane možete pronaći veoma loše ljude) Koristite svoje društvene platforme da delite ljubav, mir i muziku (i vratite se na Kosovo da budete sa svojim ljudima) Slanje ljubavi svim dobrim ljudima širom sveta - komentarisala je Karleuša objave Lipe.

Foto: Instagram

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Viktor

31.08.2020 10:48

Nije mi jasno zašto Albanci toliko žele naše Kosovo? Mi smo ga prvi naselili.Ipak,na Kosovu su bili neki starosedeoci Balkana pre nas,ali oni više ne postoje.Iliri,Tračani,Dačani,Kelti...jednim imenom su nazvani vlasima. Južni Sloveni(narod kome mi pripadamo) je naselio Balkan u seobama Slovena.Srbi i Hrvati su bili najbrojniji Južni Sloveni koji su dobili u 7.veku dozvolu da nasele Balkan koji je većim delom bio pod vizantijskom vlašću.Tada je vladao car Iraklije 1.Neki Albanci(to su bili stari Jeliri)su taj prostor naselili u 11.veku,kada su Srbi uveliko bili tu.To znači da je Kosovo još u srednjem veku pripalo Srbiji,a pritom je naseljeno dozvolom.Mi ničiju teritoriju nismo uzeli.Šiptari naseljavaju taj prostor masovno i žele da Kosovo bude deo njihove države,ali ne uspevaju u tome.Zato žele da nam oduzmu sve što je vredno i naše.Da nas moralno pobede i provociraju zbog svoje nemoći,slabosti i opsesiom za vlašću.Muzika ove Šiptarke jeste popularna širom sveta,pa je uvidela da će njena objava kružiti planetom.Mi Srbi ćemo odmah uvek odgovoriti i buniti se,a ona se time nasladjuje i dalje provocira.To može da radi svako svakog dan.Na to se ne treba obraćati pažnja.Ona će prestati sa tim kada vidi da je niko ne sluša.Svako može reći bilo šta,ali nije svačija reč od velike važnosti i istinita.