"ĐILAS KOMANDUJE LUTOVCEM I DS-OM"! Kena razvezao o propasti bivših saboraca i protesta

Autor: Republika

Vesti

18.07.2020

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši član Demokratske stranke Radoslav Milojičić Kena žestoko je kritikovao propale proteste ispred Skupštine i ističe da je narod pokazao kako ne želi SZS za perjanice opozicije.

RepublikaFoto: printscreen/N1
Radoslav Milojičić Kena

Kena je potvrdio da je bio na protestima, ali da se razočarao kada je uočio kako pomoćnik Dragana Ðilasa, Mlađa Ðorđević, te razne službe, fašisti i desničari nameravaju da iskoriste sve nezadovoljne građane.

- Ovo je izuzetno kompleksna situacija po državu, a ja nikada neću biti opozicija svojoj državi - kazao je Milojičić 

Predsednik DS-a Zoran Lutovac Milojičića je "izopštio" iz stranke uz Slobodana Milosavljevića, Gorana Jaića, Balšu Božovića i Branislava Lečića, a Milojičić tvrdi da je Lutovac radio po nalogu Dragana Ðilasa.

RepublikaFoto: Republika.rs
Dragan Đilas i Sergej Trifunović na protestima

- Raspustio je i Forum penzionera, Omladinu, gradske odbore u Beogradu, Statuarnu komisiju, Sekretarijat, zaposlene i 75 odbora u Srbiji - dodao je Milojičić.

Kako kaže, Lutovac bi morao da se zapita zašto je od 20 zaposlenih u stranci - svih 20 protiv njega.

Milojičić navodi to da je na Ðilasovoj listi za grad Beograd bilo onih koji su i dalje članovi Gradskog odbora DS-a, kao i da su iz Toplice svakodnevno javljali da ih je zvao neko iz Ðilasove stranke.

Kaže da je jasan pokazatelj da Lutovac radi po nalogu Ðilasa to što mnoge odluke prvo donese Savez za Srbiju, a DS i ne diskutuje o njima, kao i to što mnogi ljudi prelaze kod Ðilasa u stranku, čak i iz Predsedništva DS-a, a Lutovac čak i ne pita Ðilasa "zašto vrbuje njegove članove".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading