(FOTO) NJEGA NISTE VIĐALI NA KONFERENCIJAMA: Ovaj doktor se danas obratio narodu, IZNEO JE OZBILJNO UPOZORENJE!

Autor: Republika

Vesti

16.07.2020

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle Predraga Kona, Darije Kisić Tepavčević, Srđe Jankovića, Branimira Nestorovića i ostalih članova Kriznog štaba koji su postali poznati u narodu, pojavilo se do sada nepoznato lice pred kamerama.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Krizni štab
Radi se o dr Dragošu Stojanoviću, upravniku Klinike za hirurgiju KBC "Zemun" i direktor KBC "Zemun".
Stojanović je sedeo pored premijerke Ane Brnabić i imunologa Srđe Jankovića tokom saopštavanja najnovijih brojki pozitivnih i preminulih od korona virusa.
RepublikaFoto: facebook.com/blic tv
Dragoš Stojanović

Stojanović kome je uža specijalnost hirurgija sa anesteziologijiom je danas apelovao na sve građane da se ispoštuju sve mere Vlade opšto je u narednom periodu moguć broj smanjenja broja zaraženih i smanjenje pacijenata u bolnicama.

- Jutros smo imali 10 slobodnih mesta, u 15 časova smo oslobodili 20 mesta. U 19 časova ponovo pravimo vizite i nadamo se da ćemo imati opet 20 mesta. Danas ćemo osloboditi 50 mesta, ali po dinamici ćemo imati 60 prijema, zato sam oprezan u davanju izjava - kazao je dr Stojanović.

Doktor Dragoš Stojanović je govoreći o sistemu zdravstva pohvalio medicinsko osoblje i njihov naporni rad, ali i da bez nemedicinskog osoblja Srbija ne bi mogla da se izbori sa epidemijom.

- Bez njih, nijedna bolnica ne bi bila čista, ne bi bilo izbačeno smeće - rekao je Stojanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading