ŠOKANTNO PRIZNANJE NOVINARKE OPOZICIONOG PORTALA: Pozitivna sam na koronu, infekciju sam "pokupila" na protestima!

Autor: Republika

Vesti

13.07.2020

06:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinarka opozicionog portala koji podržava tajkuna Dragana Đilasa Nela Bunčić objavila je da je pozitivna na koronavirus i da se zarazila tokom protesta koji su šest dana unazad organizovani ispred zdanja Skupštine Srbije.

RepublikaFoto: printscreeen
Objave na društvenim mrežama

- Pa čuvala sam se koliko sam mogla da se čuvam, nisam panično prala ruke i prskala sve alkoholom jer nisam paničar - navela je ona i dodala:

- Moja pretpostavka je da sam virus pokupila na studentskom protestu koji sam radila pred 10ak dana, jer baš taj dan sam 2 puta trenirala i otišla da radim protest posle treninga i mrtva gladna i da je virus uspeo da me napadne jer sam bila baš iscrpljena...  - navela je ona.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Da sve bude gore, ona je otvoreno priznala da je test na kovid radila "preko veze".

 

- Test sam radila u nekom zavodu preko veze i vezice i dobila rezultate za 24h... prvi test, pre 20ak dana a radila kada sam saznala da je petoro mojih bliskim ljudi zaraženo (ja tada nisam pokupila ništa, tj. bila sam negativna), sadm odradila u DZ i rezultate čekala 5 dana... ovog puta sam odradila ovako - napisala je ona.

 

 

Podsetimo, kako je Republika već pisala, vodeći srpski stručnjaci koji se bave koronavirusom danima unazad upozoravaju da će zbog masovnih okupljanja dovesti do eksplozije pandemije, o čemu opširnije možete čitati ovde.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading