SLUŽBE OTKRILE PAKLENI PLAN: Kriminalci iz Crne Gore dolaze u Beograd da prave nered na protestima

Autor:

Vesti

10.07.2020

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpske bezbednosne službe došle su do saznanja da se grupa državljana Crne Gore priprema da se narednih dana priključi protestima u Beogradu sa ciljem da izazove nerede i haos u srpskoj prestonici.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Prema informacijama naših bezbednjaka reč je o 50 ljudi iz susedne države, koji bi trebalo da u Srbiju dođu u naredna tri ili četiri dana. Plan je da uđu ilegalno, alternativnim prelazima preko Kosova i Metohije, kako bi izbegli propisane mere obavezne samoizolacije. Prema saznanjima operativaca, reč je o ljudima iz kriminalnog miljea, prenose Novosti.

Mediji su i ranije preneli informacije da su nasilje u Beogradu tokom protesta organizovali pripadnici pojedinih stranih službi. Neredi su izbili na okupljanjima u utorak i sredu, kada su grupe huligana napale policiju, posle čega je došlo do okršaja u centru grada u kojima je povređen veliki broj policajaca i učesnika protesta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading