REPUBLIKA OTKRIVA! Ovo su strani državljani uhapšeni zbog pravljenja haosa na protestima: Izraelci iz Ukrajine i Kirgistana učestovali u neredima

Autor: Republika

Vesti

09.07.2020

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelski državljani Roman Levin rođen u Ukrajini i Artur Furman rođen u Kirgistanu uhapšeni su zbog pravljenja haosa tokom protesta u Beogradu, saznaje Republika.

RepublikaFoto: Republika
Foto: Ilustracija

Prema našim saznanjima, oni su tokom prethodnog dana zatečeni kako kako vuku džakove šuta na kolovoz, odnosno izvlače kontejnere na ulicu koje su prevrnuli na kolovoznim trakama i iste pokušali da zapale. 

Furman je, kako saznajemo u Srbiju došao 19.06, dok je Levin tu od 03.07.2020. godine.

- Dana 09.07.2020. godine u 10:25 časova u službene prostorije Ispostave BIA Savski venac dovedeni su izraelski državljani Roman Levin, rođen 20.04.1999. godine u Ukrajini i Artur Furman, rođen 10.06.2002. godine u Kirgistanu, koji su tokom protesta prethodnog dana zatečeni kako vuku džakove šuta na kolovoz, odnosno izvlače kontejnere na ulicu koje su prevrnuli na kolovoznim trakama i iste pokušali da zapale. Na navedene okolnosti kao i u cilju rasvetljavanja osnova boravka u našoj zemlji operativni radnici Agencije obaviće razgovor sa njima - kazao je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading