Irena Vujović oštro osudila nemire u Beogradu: To su politički ekstremisti koji ne žele ništa dobro Srbiji!

Autor: Republika

Vesti

09.07.2020

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Vandalizam i nasilan upad u Narodnu skupštinu Srbije, napad na pripadnike policije čega smo nažalost i sinoć bili svedoci u Beogradu, divljanje na ulicama, paljenje i uništavanje imovine koja pripada svim građanima su za najžešću osudu", rekla je Irena Vujović, članica Predsedništva Srpske napredne stranke.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Irena Vujović

Ona je dodala da je očigledno da se radi o dobro organizovanom, agresivnom političkom protestu koji nema nikakve veze sa koronavirusom, već ima za cilj nasilno preuzimanje vlasti. 

- Poražavajuće je to što neki brutalno nasilje i vandalizam pokušavaju da predstave kao miran građanski protest. Pristojni gađani svoje nezadovoljstvo potencijalnim uvođenjem mera u borbi protiv kovida-19 ne bi izražavali paljenjem i uništavanjem svog grada. Ovde se radi o organizovanoj grupi huligana i političkih ekstremista koji ne žele ništa dobro svojoj zemlji i građanima, što su dokazali izazivanjem nasilja i nereda na ulicama - rekla je Irena Vujović.

Istakla je i da je strašno što predstavnici lažne političke elite čija su ideologija i program nasilje, a cilj vlast bez izbora jer podršku u narodu nemaju, ne odustaju od svojih bolesnih političkih ambicija i pokušaja destabilizacije Srbije, dovodeći time u opasnost i zdravlje svih građana. 

- Pristojna, demokratska Srbija neće ustuknuti pred huliganima i batinašima i uvek će biti i stanju da sačuva mir i stabilnost i zaštiti svoje građane i imovinu - rekla je Vujović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading