Sramotan spisak novinara za odstrel kruži internetom

Autor:

Vesti

08.07.2020

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon sinoćnih protesta ispred zgrade Skupštine Srbije i neuspelog ataka na državne institucije od strane propale opozicije na čelu sa Draganom Đilasom, danas na društvenoj mreži Tviter cirkuliše skandalozan spisak novinara koji su određeni za odstrel.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Na spisku koji se pojavio nalaze se imena novinara lista Informer Milice Dakić i Marka Ivasa koji su najpre označeni kao nekakvi "botovi", a potom se počelo sa najprizemnijim i najgnusnijim vređanjem uz najgore moguće psovke i uvrede.

Foto: twitter.com/printscreen
Skandalozni spisak novinara za odstrel

Ovakav manir vređanja novinara i neprimerenog reagovanja na nezavisno i istinito izveštavnje uveli su lideri propale opozicije koji su brutalno napadali novinare Srpskog telgrafa nazivajući ih najpogrdnijim imenima i optužujići ih za lažne vesti iako se uvek na kraju dokazalo da naš list barata isključivo činjenicama. Tako je Sergej Trifunović našu novinarku nazvao "kurvom", a Vuk Jeremić verbalno pretio novinarima kada je uhvaćen u "mutnim" radnjama za vreme proglašenja nezavistnosti Kosova. To što nekoga istina boli i ne može da se suoči sa njom, problem je i plod njihovog minulog rada, a naš prioritet će uvek ostati izveštavanje bazirano na činjenicama i istini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading