OTKRIVAMO! ĐUFA IZ MAJDANPEKA STOJI IZA PAROLE "ĆALE, OVO JE ZA TEBE": Iživaljavao se nad profesorom istorije, ali to nije čak ni ono najgore!

Autor: Republika

Vesti

08.07.2020

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od učesnika sinoćnjih nemilih događaja koji su se odigravali ispred Skupštine Srbije, a čija je izjava "Ćale, ovo je za tebe", postala viralna na društvenim mrežama ima dugu nasilničku istoriju.

RepublikaFoto: printscreen/N1
Petar Đurić zvani Đufa

Naime, radi se o Petru Đuriću, poznatijem kao Đufa iz Majdanpeka, koji je 2013. godine bio vinovnik incidenta u gimnaziji u Majdanpeku, a tada su sugrađani pričali da ovaj huligan u školu dolazi samo da bi napravio neki problem.

Najporaznija činjenica je ta što je on sin profesorke likovnog iz škole u koju je išao. Pošto su njegovi roditelji bili imućni, Petar je među prvima dobio mobilni s kamerom i stalno je izazivao nevolje.

Jedan od najtežih incidenata je mučenje jednog profesora te škole koji je snimljen i objavljen na Jutjubu, ali je intervencijom Đurićeve majke taj snimak skinut sa platforme.

Naime, Đurić je profesora istorije Nebojšu Bazića maltretiralo, mahalo mu srednjim prstom ispred lica i uglas mu govorilo: "Skini se, kurvo, hajde dromfuljo, bre".

Da je Đurić obožavao da sve snima telefonom, potvrđuje priča da je zloupotrebio i rođenog oca. Uhvatio je oca posle tuširanja i snimao ga golog.

Posle je to donosio u školu i svima pokazivao.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
svr66

08.07.2020 12:55

Nije "Ćale ovo je za tebe", nego "Čale ovo je za tebe"