(FOTO) VANDALI UNIŠTILI BEOGRAD: Pogledajte šta su iza sebe ostavili Đilasovi demonstranti!

Autor: Republika

Vesti

08.07.2020

06:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Huligani i vandali koji su sinoć u centru Beograda protestvovali zbog odluke o policijskom času u cilju suzbijanja pandemije koronavirusa, u potpunosti su ruinirali centar prestonice.

RepublikaFoto: facebook.com/Goran Vesić
Pune ruke posla za komunalne službe

Kao što se može videti na fotografijama koje objavljujemo, a koje je na svom fejsbuk profilu postavio zamenik gradonačelnika Goran Vesić, demonstranti su iza sebe ostavili pustoš.

Podsetimo, grupa huligana instruisana od strane opozicije, koja je do nogu potučena na nedavno završenim parlamentarnim izborima, sinoć se sjatila u centar Beograda i pravila haos.

Kao što smo već pisali, učesnici protesta pokušali su da uđu u zdanje srpskog parlamenta, ali ih je u tome sprečila policija.

Ово је део хаоса који су хулигани који су ноћас уништавали и палили Београд оставили за собом. Они који нису учествовали...

Posted by Горан Весић on Tuesday, July 7, 2020

REPUBLIKA U SRCU PRESTONICE: Ovako izgleda grad posle opozicionog divljaštva

Centar Beograda oporavio se od opozicionog varvarstva koji su huligani instruisani od strane opozicije za sobom ostavili nakon protesta koji je eskalirao u utorak uveče.

Kao što se Republika uverila u centru Beograda, komunalne službe uspele su da saniraju posledice vandalizma Đilasovih pristalica.

Dodoše, na pojedinim mestima oko parlamenta, i dalje su vidljivi tragovi varvarsta.

Inače, kao što smo mogli da se uverimo, oko Skupštine Srbije i Skupštine Grada Beograda jutros su postavljene policijske snage. Pogledajte fotografije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading