KORONA BILA JAČA! Posle 30 dana teške borbe, preminuo otac Nebojše Stefanovića

Autor:

Vesti

07.07.2020

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branko Stefanović (66), otac ministra policije Nebojše Stefanovića, preminuo je juče ujutru od koronavirusa u KBC "Dragiša Mišović" u Beogradu.

RepublikaFoto: youtube.com/Plus Online
Branko Stefanović

Prema informacijama do kojih je došao Srpski telegraf, Branko Stefanović je zaražen pre više od mesec dana i sve vreme je bio u bolnici. U poslednja četiri dana bio je na respiratoru, a uprkos velikim naporima lekara, preminuo je juče u pola sedam ujutru.

ROĐEN U KNINU

- Branko jeste bio u sedmoj deceniji života, ali nije imao neke pridružene bolesti. Ipak, korona mu je zahvatila oba plućna krila i nije mu bilo spasa - kaže sagovornik našeg lista, blizak porodici Stefanović.

Branko Stefanović rođen je 1954. godine u Kninu, a završio je Ekonomski fakultet. O njemu se u poslednjih godinu i po dosta pisalo, nakon što je izbila afera "Krušik". On je u pojedinim medijima dovođen u vezu sa fabrikom oružja "Krušik" u novembru 2018. godine, kada je istraživačka mreža BIRN objavila da je on, navodno, posredovao u prodaji oružja između "Krušika" i kupaca iz Saudijske Arabije.

 

 

Dobio sina s 22

Branko i Nebojša Stefanović retko su se zajedno pojavljivali u javnosti. Branko je sina Nebojšu, inače, dobio mlad, sa 22 godine, 1976. godine.

BIO U PENZIJI

Prema pisanju medija, Branko Stefanović se, iako penzioner, bavio i prometom nekretnina i ugostiteljstvom.

Porodica Stefanović juče ujutru je potvrdila Brankovu smrt. Sin Nebojša, ministar policije, nije se posebno oglašavao ovim povodom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading