Danas ćemo disati na škrge: Temperatura do 31 stepen, uveče pljuskovi sa grmljavinom

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Vesti

06.07.2020

05:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti toplo i sparno, na severu duži sunčani intervali, a u ostalim krajevima promenljivo oblačno, povremeno sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Duvaće slab i umeren, severoistočni vetar. Najniža temperatura od 16 do 21, najvisa od 27 do 31 stepen, saopštio je RHMZ.

Uveče na severu jače naoblačenje sa kisom, pljuskovima sa grmljavinom, osetnim padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom.

U Beogradu će biti toplo i sparno sa duzim sunčanim intervalima. Vetar slab i umeren, severoistočni. Najniža temperatura oko 20, najviša oko 31 stepen.

Tokom noći jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima sa grmljavinom, osetnim padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, u utorak hladnije, promenljivo oblačno, povremeno sa kisom i pljuskovima sa grmljavinom i pojačanim severozapadnim vetrom.

U sredu razvedravanje. Od četvrtka do nedelje pretezno sunčano, samo u planinskim predelima uz lokalni razvoj oblačnosti retka pojava popodnevnih kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom.

Temperatura u manjem porastu, ali će se zadržati uglavnom oko prosečnih vrednosti - od 27 do 32 stepena. U ponedeljak novo naoblačenje i zahladenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading