Ideološki rat među Naprednjacima: Svađa zbog Šormazove podrške Monarhistima

Autor: S. A.

Vesti

02.07.2020

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik Srpske napredne stranke Dragan Šormaz i njegov kolega iz Skupštine Marijan Rističević zaratili su posle Šormazovog gostovanja na N1, gde se pojavio sa maskom Pokreta obnove Kraljevine Srbije. Obe stranke su juče učestvovale na ponovljenim republičkim i lokalnim izborima, pa je Rističević to protumačio kao lobiranje za konkurenciju.

RepublikaFoto: printscreen/N1
Marijan Rističević i Dragan Šormaz

- Ovakvo ponašanje je i više nego sebično jer njegovo mesto u parlamentu, kao i moje, nije ugroženo, ali baš iz tog razloga treba da pomognemo kolegama iz SNS koje su 179. i 180. na stranačkoj listi da i one prođu - rekao je Rističević za Srpski telegraf.

Njegov kolega je gostujući na televiziji rekao da su ljudi iz POKS njegovi prijatelji i da mu je masku poklonio njihov lider Žika Gojković.

- Ja jesam monarhista, tako da bih voleo da ih vidim u parlamentu - rekao je Šormaz.

Na to Rističević uzvraća:

- Pa neka se onda prebaci na njihovu listu!

On je uporedio Šormaza sa Bojanom Pajtićem, nekadašnjim poslanikom Demokratske stranke, i njegovim lobiranjem za Dveri, što je bilo pogubno za rezultate DS.

- Nadam se da se i sada neće desiti isto - zaključio je Rističević za naš list.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading