BOJKOT JE PROPAO! Premijerka analizirala izbore, a onda je OPLELA PO TANJI FAJON!

Autor: Tanjug

Vesti

28.06.2020

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Vlade Ana Brnabić izjavila je večeras da bojkot dela opozicije parlamentarnih izbora u Srbiji nije uspeo, a da su licemerne tvrdnje evropske parlamentarke Tanje Fajon da izbori nisu legitimni.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Foto: Ilustracija

Branbić je gostujući u emisiji Hit-tvit televizije Pink rekla da joj je, kako je navela, nepodnošljiva i neshvatljiva lakoća neodgovornosti dela opozicije koja je, kako je navela, proglasila uspeh bojkota dva meseca pre izbora.

Pritom, kako ističe, te stranke koje su bojkotovale izbore nisu rekle kako se meri uspeh bojkota.


- Mislim da ako se meri izlaznošću, videlo se da bojkot nije uspeo, sve i da su učestvovale na izborim ne bi prešle cenzus - rekla je Brnabić.
RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ

Više informacija iz rubrike vesti pročitajte ovde.

Komentarišuć izjavu evropske parlamentarnke Tanje Fajon da izbori u Srbiji nemaju legitimitet, premijerka je rekla da su to "licemerje i dupli aršini”, te da je predsednik Aleksandar Vučić najbolje odgovorio činjenicom da Fajonovoj nisu legitimni izbori kada na birališta izađe više od 50 odsto građana, a legitimnima smatra one na kojima je ona izabrana u Evropski parlament, kada je izlaznost bila 28 odsto.


- To je bio pravi šah-mat - rekla je Brnabić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading