LUD, ZBUNJEN, DS: Deo demokrata se ujedinjuje sa Tadićem u Domu omladine, Glavni odbor drži sednicu u Šapcu

Autor: Republika

Vesti

28.06.2020

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da nije tužno bilo bi smešno - od nekada velike Demokratske stranke ostali su samo delići! Ni oni, međutim, nisu dovoljno veliki da ta partija ne bi mogla još jednom da se podeli!

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Naime, deo demokrata vernih Zorana Lutovcu održava sednicu Glavnog odbora stranke u Šapcu i, kako se navodi na društvenim mrežama, prisutno je 196 članova Glavnog odbora.

Sednica GO počela je u 12 časova, a na njoj će se razgovarati o razrešenju sekretara stranke Gorana Jaića. Odlučivaće se i o žalbama suspendovanih članova Statutarne komisije.

Na toj sednici članovi GO biraće novog sekretara stranke, a kandidat je Dušan Dinčić, član Statutarne komisije koji nije pod suspenzijom. Takođe, biće izabran i zamenik predsednika stranke, a na tu poziciju je predložena Dragana Rakić.

Više informacija iz rubrike vesti pročitajte ovde.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Vida Ognjenović

 

 

Sa druge strane, deo demokrata koji oštro kritikuju Lutovca i način na koji vodi partiju, okupio se u Domu omladine kako bi se završio proces koji je poodavno najavljen - ujedinjenje sa Socijaldemokratskom strankom Borisa Tadića.

Na to sednici govorila je Vida Ognjenović, koju deo demokrata smatra predsednicom stranke.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading