I VULIN POZITIVAN NA KORONAVIRUS

Autor: Republika

Vesti

27.06.2020

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Aleksandar Vulin pozitivan je na koronavirus.

RepublikaFoto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Vulin

- Nakon što je jedan od državnih sekretara u Ministarstvu odbrane hospitalizovan zbog pozitivnog testa na Kovid 19, a prilikom redovnog testiranja svih lica sa kojima je dolazio u dodir, konstatovano je da je i ministar odbrane Aleksandar Vulin pozitivan na Kovid 19 - navodi se u saopštenju ministarstva odbrane.

- Ministar odbrane se oseća dobro i pošto nema nikakvih simptoma infekcije Kovid-19 nalazi se u samoizolaciji. Ministar Vulin nastavlja sa redovnim obavljanjem dužnosti ministra odbrane pridržavajući se svih propisanih mera tokom samoizolacije - dodaje se.

 
Kako se navodi, ministar odbrane Aleksandar Vulin ponovo apeluje na sve građane da se pridržavaju mera koje su Republički krizni štab i Vlada Srbije doneli u cilju sprečavanja širenja, suzbijanja i gašenja virusne infekcije Kovid-19.
RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ

Više informacija iz rubrike vesti pročitajte ovde.

CRNA SERIJA

Podsetimo, veliki broj javnih ličnosti u poslednje vreme u Srbiji pozitivan je na koronu. Maja Gojković, predsednica Skupštine se testirala jer ima upalu pluća, ali kod nje za sada kovid nije potvrđen. Veljko Odalović, državni sekretar u Ministarstvu spoljnih poslova kao i direktor Kancelarije za KIM Marko Đurić pozitivni su na infekciju.

Nešto ranije, prisustvo kovida potvrđeno je kod Novaka Đokovića i Nikole Jokića, kao i kod pevačice Svetlane Ražnatović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading