Jesu, ali u lakat! Haradinaj veruje u "nevinost" Tačija i Veseljija

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

24.06.2020

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ramuš Haradinaj, lider Alijanse za budućnost Kosova I ratni saborac Hašima Tačija I Kadri Veseljija u tzv. OVK, izjavio je da veruje u njhovu nevinost I “nevinost svih drugih ratnih drugova”.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ramuš Haradinaj

Reagujući na vest da je Specijalno tužilaštvo za ratne zločine, koje je tzv. OVK počinila nad srpskim civilima tokom sukoba na kosovskoj teritoriji, podiglo optužnice protiv Tačija I Veslejija, Haradinaj je na svom fejsbuk profilu napisao “da se albanski narod na Kosovu s pravom borio za slobodu, nakon žestokog ugnjetavanja različitih srpskih režima, koji je trajao skoro vek, a vrhunac je bio Miloševićev režim”.

- Oslobodilačka vojska Kosova vodila je čisti rat, što je rezultiralo slobodom i uspostavljanjem Republike Kosovo. Mi verujemo u nevinost predsednika Tačija, predsednika Veselija i svih drugih ratnih drugova - napisao je Haradinaj, koji je i sam podneo ostavku na premijersku funkciju da bi bio saslušan u Specijalnom tužilaštvu u Hagu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading