Brnabić: Vlada uz građane, što pre da se nadoknadi šteta

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

23.06.2020

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Srbije Ana Brnabić poručila je danas građanima koji su pretrpeli štetu usled izlivanja reka da je Vlada Srbije uz njih i da će učiniti sve da im se što pre nadoknadi šteta kako u domaćinstvima, tako i na usevima.

RepublikaFoto: Tanjug/Milica Nikolić
Ana Brnabić


Ona je tokom obilaska opštine Kosjerić za TV Pink rekla da je važno da lokalne samouprave naprave dobar izveštaj o štetama i da će se sa nadleznim institucijama razmotriti šta je to je potrebno dodatno uraditi kako bi se sanirale štete.

- Važno je da građani znaju da je vlada uz njih i da ćemo brzo proceniti štetu - poručila je Brnabić i dodala da je važno da predsednici razgovaraju sa građanima kako bi se videlo što pre kakve su šstete pretrpeli i kakava pomoć im je potrebna.

Ona je rekla da je pre Kosjerića obišla i Osečinu i dodala da je tamo situacija nešto lošija.

Navela je da je dosta toga urađeno od 2014. godine ali da je preostalo još toga da se uradi i dodala da je teško predvideti situaciju kada se dese ovako velike padavine kao sada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading