Janković neće da sarađuje sa Radulovićem!

Autor: Tanjug

Vesti

20.10.2017

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokret slobodnih građana (PSG) Saše Jankovića nije prihvatio predlog Pokreta Dosta je bilo Saše Radulovića o strateškoj saradnji na izborima, saopštio je danas DJB.

RepublikaFoto: Tanjug
Saša Janković

DJB je medijima poslao odgovor PSG na ponudu o saradnji, upućenoj 29. septembra, u kome se navodi da PSG osnov za zasnivanje saradnje opozicionih organizacija vidi u 11 principa koji su javno istaknuti.

- Oni važe podjednako prema svima, bez obzira na naše lične odnose. Sve druge uslove i podele smatramo suvišnim - navodi se u odgovoru PSG, gde još piše i da ne razumeju kriterijume po kojima su sačinjeni.

DJB je saopštio da je ponudu za saradnju sa PSG uputio u trenutku kada se još spekulisalo o mogućim beogradskim izborima u decembru.

RepublikaFoto: Tanjug/D. Kujundžić
Saša Radulović

U toj ponudi DJB je naveo da je objavio svoj program za Beograd u 20 tačaka, ponudio PSG zajedničku listu za beogradske izbore i zajedničkog nestraničkog kandidata za gradonačelnika, te ocenio da im nisu potrebni "ukaljani ljudi", navodeći Dragana Đilasa, Borisa Tadića i Dragana Šutanovca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading