VEĆ OD SUTRA SE OKREĆEMO REŠAVANJU VAŽNIH PITANJA: Dačić poručio sa glasanja da očekuje bolje rezultate nego na prošlim izborima

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

21.06.2020

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar spoljnih poslova i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je danas nakon što je glasao na svom biračkom mestu da očekuje da će izbori proteći u demokratskoj atmosferi, da će doprineti političkoj stabilnosti Srbije u narednom periodu i da očekuje da će koalicija SPS-JS ostvariti bolji rezultat nego na prošlim parlamentarnim izborima.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Ivica Dačić

- U ime naše koalicije očekujem bolji rezultat nego na prošlim parlamentarmim izborima, odnosno očekujem da građani Srbije daju odgovor na pitanje da li podržavaju ono što sam radio ja kao lider koalacije i Dragan Marković Palma i svi drugi koji se nalaze na našoj listi i to će biti glavni putokaz za nas u nekom narednom periodu - poručio je Dačić.

On je dodao da nas očekuju teška vremena i da se shodno tome praktično već od sutra moramo okrenuti rešavanju važnih državnih pitanja.

- Zato su ovi izbori važni u cilju jačanja političke stabilnosti, a nema političke stabilnosti bez jakih političkih faktora koji čine vladu i bez stabilne parlamentrane većine. Tako da u tom smislu očekujem rezultate na ovim izborima - rekao je Dačić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading