UZBUNA! VOJSKA SRBIJE SE RASPOREĐUJE NA GRANICI SA CRNOM GOROM: Ova lažna vest je uzburkala duhove, reagovalo i Ministarstvo odbrane

Autor: Tanjug

Vesti

19.06.2020

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarstvo odbrane saopštilo je večeras da je napis koji je objavljen na sajtu „slobodna-srbija.blogspot“ pod naslovom „Vojska Srbije se gomila na granici sa Crnom Gorom“ apsolutno lažna vest koja je politički motivisana sa lošom namerom da u vreme izborne tišine izazove uznemirenost javnosti i pokuša da naruši ugled VS.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Foto: Ilustracija

- Vojska Srbije obavlja svoje redovne zadatke, čuva mir i bezbednost svih građana Srbije i nisu postojali nikakvi pokreti jedinica Vojske Srbije ka granici sa Crnom Gorom o kojima piše navedeni sajt. Sve što je napisano u lažnoj vesti jeste gola laž i izmišljotina - ističe se u saopštenju Ministarstva.

Ministarstvo odbrane poziva nadležne državne organe da u skladu sa zakonom utvrde odgovornost za objavljivanje i širenje ove lažne vesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading