AMBASADE NAPADAJU SRPSKU LISTU

Autor: Republika

Vesti

20.10.2017

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se približavamo izbornom danu, napadi pojedinih ambasada i njihovih miljenika na Srpsku listu postaju sve češći i otvoreniji, tvrdi predsednik Srpske liste i kandidat za gradonačelnika severnog dela Kosovske Mitrovice Goran Rakić uoči nedeljnih lokalnih izbora na Kosovu i Metohiji.

RepublikaFoto: Tanjug/Zoran Žestić
Predstojeći izbori izuzetno značajni za opstanak Srba na Kosovu

Razlog je, kaže Rakić, jednostavan - oni žele da oslabe Srpsku listu da bi se oslabio srpski narod i prisustvo Beograda na KiM.        

- Jasno je o kojim ambasadama i diplomatama je reč. A njihovi miljenici su svi oni kojima je lični interes ispred nacionalnog. Ali oni zaboravljaju da su Srbi na KiM uvek bili i da će biti uz svoju Srbiji i Srpsku listu - rekao je Rakić za "Večernje novosti".

Istovremeno, napomenuo je da su ovi izbori vrlo značajni za opstanak i ostanak Srba na KiM, ali i povratka onih koji su silom proterani.

- Na jednoj strani građani će imati Srpsku listu sa najboljim kandidatima za gradonačelnike i odbornike, sa podrškom predsednika (Aleksandra) Vučića i Vlade Srbije, a sa druge strane, političke profitere, ljude bez integriteta, neke ambasade i njihove namere da oslabe Srbiju - rekao je Rakić.

Upitan da li očekuje napade na dan izbora, on kaže da se nada da će taj dan biti primer demokratskog procesa.

- Verujem da će građani u velikom broju izaći i podržati Srpsku listu, jer će tako glasati za svoju državu Srbiju, za opstanak na KiM, za budućnost svojih porodica - poručio je Rakić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading