ŽESTOKO! Marko Đurić poručio Jeremiću: Pokrij se ušima!

Autor: Tanjug

Vesti

18.06.2020

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potredsednik SNS Marko Ðurić rekao je da se Srbiji danas ispostavlja račun za Jeremićevo i Ðilasovo trgovanje oko Kosova i Metohije zarad ličnih interesa i da zato Vuk Jeremić treba da se "pokrije ušima, umesto što ponovo pokušava da nešto ušićari na temi naše južne pokrajine gde je upropastio pozicije Srbije".

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Marko Đurić

- Laži i apsurdne izjave Jeremića, koje odašilje horski sa albanskim političkim liderima sa Kosova i Metohije, ne zaslužuju nikakav komentar - naveo je Ðurić u saopštenju.

On kaže i da će srpski narod znati da, kada za to dođe vreme, "ni po babu ni po stričevima" sudi o svačijoj istorijskoj ulozi i političkim rezultatima, kako našim, tako i Jeremićevim i Ðilasovim.


Jeremić je povodom sastanka u Vašingtonu 27. juna za N1 rekao da će se u Beloj kući nakon susreta Beograda i Prištine nešto objaviti. On smatra da će se tamo razgovarati o bitnim stvarima i statusu, jer se, kako kaze, u Belu kuću ne ide da bi se pregovaralo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading