I bojkotaši imaju svog četnika: Đorđević sa kokardom na glavi šeta po Srbiji

Autor: Blic, Republika

Vesti

17.06.2020

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlađan Đorđević, jedan od najbližih saradnika Dragana Đilasa i vodeći ideolog njegove Stranke slobode i pravde, snimljen je ovih dana u okolini Tršića sa četničkom šubarom i kokardom na glavi. Đorđević je uslikan u društvu dvojice prijatelja.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Mlađan Đorđević sa prijateljima

Fotografija Đorđevića sa crnom šubarom i četničkom kokardom na glavi, obučenog u karakterističan gunj, osvanula je samo dan nakon što se pojavio snimak na kojem Sergej Trifunović, lider Pokreta slobodnih građana, u većem društvu peva četničku pesmu "Nad Kraljevom živa vatra seva", posvećenu pogibiji dvojice četničkih komandanata generala Draže Mihailovića 1941. godine.

Mlađan Đorđević je bivši savetnik predsednika Srbije Borisa Tadića i dugogodišnji prijatelj lidera SSP Dragana Đilasa. Proruski je orijentisan. Spekulisalo se da bi na predsedničkim izborima 2022. godine mogao da bude jedan od kandidata, ali je te navode odbacio.

Sergej Trifunović je na društvenim mrežama oštro kritikovan zbog pevanja četničkih pesama, a on se pravdao da je po sredi šala.

- Bio sam narkoman, homoseksualac, propali glumac, sad sam četnik. Ok, idemo dalje. U nekom sledećem deljenju ću možda postati vukodlak - napisao je Trifunović na Tviteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading