Sergej Trifunović se veselio uz četničke pesme, pa usledio hladan tuš: Ti si Legijin drug, ceniš koljače!

Autor: Republika

Vesti

16.06.2020

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dan pošto se Sergej Trifunović, lider PSG, pohvalio pevanjem četničkih pesama u kafani, stigle su oštre osude od dela opozicije, uključujući i dojučerašnje članove ovog pokreta.

Aleksandar Olenik, danas jedan od lidera Ujedinjene demokratske Srbije, a nekad funkcioner PSG, oštro je kritikovao Trifunovića.

- Posle političke glume, dođe red i za istinu: Srbijanka i Sergej za četnički ulazak u EU. E, pa Legijino društvance i poštovaoci koljača, neće moći - napisao je Olenik na društvenoj mreži Tviter.

I Čedomir Jovanović, lider LDP, osudio je Trifunovićevo ponašanje. Kako su naveli iz ove stranke, Trifunović se prvo pohvalio pevanjem četničkih pesama na Tviteru, a kasnije je obrisao sporni snimak.

Prema Jovanovićevim rečima, ovakvo ponašanje lidera PSG je najveća sramota ove izborne kampanje i uvreda za svakog normalnog čoveka u zemlji.

- Zbog toga se izvinjavamo porodicama žrtava četničkog terora i u Srbiji, ali još više u zemljama regiona, u Bosni o Hercegovini i Hrvatskoj. Zato tražimo podršku svih ljudi koji sa nama dele ideje antifašizma, bez obzira koje su vere, nacije, zato što moraju da se čuju i u skupštinskim klupama - naveo je lider LDP-a. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading