(FOTO) Ministar Stefanović u Leštanima: Samo jaka vlast o privrednicima misli svakog dana!

Autor:

Vesti

15.06.2020

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik beogradskog odbora Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović poručio je danas privrednicima i poljoprivrednicima, u beogradskom naselju Leštane, da samo jaka i stabilna vlast može da garantuje privrednicima da će o ekonomskim problemima da razmišlja svakoga dana, a ne jednom nedeljno, mesečno ili samo pred izbore.

RepublikaFoto: Republika
Ministar u naselju Leštane

- Očekujemo od vas podršku 21. juna, jer podrška listi "Aleksandar Vučić – Za našu decu" znači stabilnu vlast - rekao je Stefanović.

Govoreći o privredi, on je istakao, da privreda ne može da postoji samostalno, samo u jednoj opštini ili jednom gradu, već funkcioniše ili na teritoriji cele zemlje ili ne funkcioniše.

- Privredu ili podržavate na način kako to kažu privrednici ili pravite grešku. Ono što jeste dobro u politici Aleksandra Vučića, što on dobro osluškuje to što kažu oni koji zapošljavaju ljude. To možete da vidite po aktivnostima koje preduzima, ne samo sada, već u proteklih nekoliko godina, kada smo se koncentrisali pre svega na privatni sektor. Nemoguće je privući ljude u privatni sektor, ako je pomoć javnom sektoru veća. Mi hoćemo te stvari da menjamo - rekao je Stefanović.

On se osvrnuo i na posledice korona virusa koji je, kako je rekao, usporio tok privrede.

- Videćete u narednih nekoliko meseci, teška ekonomska situacija čeka mnoge zemlje, pogotovu one koje zavise od turizma. One će biti teško pogođene i videćete koliko će ekonomije tih zemalja padati - rekao je Stefanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading