ŠOK! Ruski zvaničnik tražio od Vučića da pristane na tehničku Vladu! PREDSEDNIK: Ne verujem da je Putin u to umešan

Autor: Tanjug

Vesti

13.06.2020

22:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne pristajem ni na čije ultimatume ili pritiske, kaže predsednik Aleksandar Vučić i dodaje da se to odnosi kako na deo opozicije, tako i na neke strane faktore koji hoće slabiju Srbiju.

RepublikaFoto: printscreen
Aleksandar Vučić

On je rekao da ljudi u Srbiji ne veruju ljudima koji su sa do skoro 12, 13 odsto podrške danas pali na oko 4 procenta.

- Da predamo vlast nekome zato što misli da to zaslužuje bez izbora ili zato sto strani faktori hoce slabiju Srbiju, ja na to neću da pristanem - kaže Vučić za B92.


Na pitanje novinara da li to stiže sa istoka ili sa zapada, predsednik kaže da dolazi sa obe strane i da to ne krije, ali da ne može da kaže javno.

- Ja ne mislim da je Putin bio umešan u ovo, to je bio deo njihove duboke države, kao što je bio deo nekih drugih - kaže povodom jednog ruskog zvaničnika koji mu je, pre par meseci, došao sa predlogom da pristane na tehničku vladu.

Različite službe imaju različite interese i mnogi u svetu imaju interes da Srbija ne bude jaka, navodi predsednik Vučić.

Podseća i da je 2008. srpska vlada sastavljana u tada najmoćnijoj ambasadi u Beogradu, uz prisustvo trojice tajkuna, ali se, ističe, danas tako nešto ne može zamisliti.

- Srbija je napredovala i ponosan sam na tu činjenicu - kaže Vučić.

Dodaje i da Putina doživljava kao prijatelja, kao i Makrona, Merkel, Si Ðinpinga.

Poručuje onima koji misle da nam je potrebno da pravimo neprijatelje da se trudi da od onih koji idu protiv nas napravi prijatelje, a ne obrnuto.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading